Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/kc.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs3/46/constraf/public_html/wp-content/themes/constra2013/header.php on line 31
Ota yhteyttä

Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/mk.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs3/46/constraf/public_html/wp-content/themes/constra2013/header.php on line 95

Constra - neuvottelutaidon kouluttaja ja asiantuntija

Lue lisää »
18.6.2014 | Ajankohtaista

Aamiaisseminaari: FIRE™ – Onnistu työpaikan hankalissa keskusteluissa ma 15.9. 2014

Constra Group Oy järjestää ilmaisen aamiaistilaisuuden työelämän hankalien keskustelujen käymisestä maanantaina 15.9. 2014 klo 9-10.30 Helsingin keskustassa.

Tilaisuus on tarkoitettu yritysten ja yhteisöjen henkilöstö- ja kehityspäättäjille, joiden vastuulla on edistää johdon, esimiesten ja muiden avainhenkilöiden valmiuksia hankaliin, joskus mahdottomiltakin tuntuviin työelämän keskusteluihin.

  • Paikka: Meeting Park Kamppi (Salomonkatu 5C)
  • Aika: Ma 15.9. 2014 klo 9.00 – 10.30 (aamiainen alkaen klo 8.30)

Aamiaisseminaarissa esitellään kriisi- ja panttivankitilanteisiin kehitetty vuorovaikutuksen malli, josta Constra on tehnyt käytännön sovelluksen työelämän hankaliin keskusteluihin. Constran FIRE™ -metodi poikkeaa perusteiltaan selkeästi muista työelämän konfliktikeskustelujen käytännöistä kuten ratkaisukeskeiset menetelmät ja varhaisen tuen mallit.

FIRE™ -metodi soveltuu muun muassa:

  • Ikävien asioiden puheeksi ottamiseen
  • Hankalien asiakastilanteiden selvittämiseen
  • Sopimusepäselvyyksistä keskustelemiseen
  • Hankaliin neuvotteluihin

Aamiaisseminaari rakentuu käytännön esimerkkien ja video-analyysien ympärille. Seminaarissa käydään läpi mm. mitä eroa on perinteisellä neuvottelulla ja haastavilla keskusteluissa sekä miksi omaan intuitioon luottaminen, argumentointi ja faktojen kertominen ovat lähes aina tuhoisia hankalissa keskusteluissa.

Ilmoittaudu tapahtumaan sähköpostilla osoitteeseen kalle.siira@constra.fi tai puhelimitse numeroon 050 414 3095.

HUOM! Paikkoja on rajoitetusti.