Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/kc.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs3/46/constraf/public_html/wp-content/themes/constra2013/header.php on line 31
Ota yhteyttä

Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/mk.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs3/46/constraf/public_html/wp-content/themes/constra2013/header.php on line 95

Constra - neuvottelutaidon kouluttaja ja asiantuntija

Lue lisää »
29.4.2015 | Ajankohtaista

Avoin koulutus: Vahvat jäät® – Mediaesiintymisen Bootcamp ke 10.6. 2015

Mistä kyse?

Vahvat jäät® – Mediaesiintymisen Bootcamp on käytännön tekemiseen perustuva valmennus, jossa kukin osallistuja saa rutkasti kokemusta ja varmuutta median hankaliinkin kohtaamisiin. Valmennus rakennetaan kolmen intensiivisen ja kullekin osallistujalle räätälöidyn harjoituksen ympärille, joissa osallistuja näkee ja oppii, mitä onnistuminen haastattelussa vaatii.

Osallistujat omaksuvat valmennuksessa Constran kehittämän Vahvat jäät® -metodin, joka perustuu mm. panttivankineuvotteluissa testattuihin kriisiviestinnän oppeihin ja eroaa merkittävästi perinteisistä viestinnän opeista. Constran malli valaisee, miksi monet kokeneet ja mediakoulutuksia käyneet puhemiehet kompastelevat median kanssa toimiessaan.

Koska ja missä?

Ke 10.6. 2014 klo 9.00 – 16.00, Helsinki (Meeting Park Kamppi, Salomonkatu 5C)

Kenelle?

Koulutus sopii erinomaisesti organisaation puhemiehille, jotka kohtaavat työssään mediaa hankalissakin paikoissa. Koulutus on mainio myös viestinnästä vastaaville ihmisille, jotka sparraavat omia puhemiehiään. Tästä päivästä saa kokemusta ja tuntumaa siitä, mitä median onnistunut kohtaaminen vaatii.

Miten toteutetaan?

Ennen valmennusta osallistujat saavat ennakkotehtävän, jonka pohjalta he valmistautuvat valmennuspäivään.

Valmennuksessa keskitytään seuraaviin pääteemoihin:

  • Haastattelutilanteeseen valmistautuminen
  • Oman viestin läpivieminen (toimiva vs. perinteinen tapa)
  • Kriittisten ja hankalien kysymysten käsittely
  • Ymmärrys toimittajien ja median toiminnasta
  • Henkilökohtaiset vahvuudet ja kehitysalueet

Valmennuksen jälkeen kukin osallistuja käy erillisen, tunnin mittaisen palautekeskustelun, jossa käydään läpi henkilökohtaiset kehittymis- ja vahvuusalueet sekä haastatteluteemat, joista osallistuja haluaa puhua luottamuksellisesti. Erillinen palautekeskustelu käydään kunkin osallistujan kanssa erikseen sovittavana ajankohtana.

Mitä maksaa?

790 euroa ( + alv. 24 %)
Hinta sisältää koulutusmateriaalit ja tarjoilut (kahvit, lounas)

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutuksiin sähköpostilla osoitteeseen kalle.siira@constra.fi tai 050 414 3095.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 29.5. 2015.

Tyytyväisyystakuu

Osallistuminen on riskitöntä, sillä annamme koulutukselle myös tyytyväisyystakuun. Eli rahat saa takaisin, jos koulutukseen ei ole tyytyväinen.

Peruutus- ja muutosehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutukset sähköpostitse. Ilmoittautumisen voi peruuttaa ilman kuluja viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta. Tämän jälkeen laskutamme peruutuskuluina 300 euroa + alv 24 %. Jos osallistuja jättää tulematta koulutukseen ilman asianmukaista ilmoitusta, laskutamme asiakkaalta täyden hinnan. Koulutuspaikan voi luovuttaa myös kollegalle ilman veloitusta kolme arkipäivää ennen koulutusta. Asiakkaan pitää ilmoittaa tästä Constralle sähköpostitse.