office 2016 product key buy windows 10 product key office 2016 product key office 2016 product key buy office 2016 product key
Ota yhteyttä
Canada Goose Outlet Sverige loftetgbg.se canada goose parka norge canada goose jakker herre canada goose outlet danmark canada goose dam billigt canada goose sælges real canada goose jackets canada goose online store buy canada goose online cheap

Constra - neuvottelutaidon kouluttaja ja asiantuntija

Lue lisää »

Constran tarina

Constran perustivat vuonna 2006 kaksi neuvotteluista ja konflikteista innostunutta ystävää, Kalle Siira ja Tuomas Tahvanainen.

Ajatus omasta yrityksestä syntyi, kun kaksikko pelasi 90-luvun lopulla jalkapalloa USA:n yliopistosarjassa. Heidän joukkueensa saavutti historiallista menestystä ja samaan aikaan sen eri puolilta maailmaa kootussa ryhmässä syntyi tilanteita, jotka vaativat jatkuvaa neuvottelua. Kokemus jätti jälkensä Constran perustajiin.

Siira jatkoi opintojaan maailman johtaviin kriisi- ja panttivankineuvottelun asiantuntijoihin kuuluvan Randall G. Roganin johdatuksessa. Tahvanaisen tie vei Helsingin yliopistoon tutkimaan yritysten konfliktikulttureja.

Tänään huippu-urheilijan ajatusmaailma ja intohimo neuvottelutaitoa kohtaan muodostavat Constran toiminnan pohjan.

Kuten urheilussa, myös neuvotteluissa on mielestämme kyse yhdessä tekemisestä. Ihmiset neuvottelevat, koska eivät voi saavuttaa asioita yksin. Tarvitaan harjoittelua, strategisia valintoja, taktiikkaa sekä oman ja vastustajan tekemisen analysoimista. Hyväksi neuvottelijaksi oppimiseen ei ole oikoteitä.

Constran nimi on lyhenne sanoista ”Conflict Strategies”. Nimi kuvaa näkemystämme siitä, että neuvotteluissa, median kohtaamisissa, hankalissa keskusteluissa ja vaativissa esiintymistilanteissa on aina kyse näkemysten, tavoitteiden, arvojen tai toimintatapojen ristiriidasta; eli konfliktista, joissa menestyminen vaatii toimivan strategian.