http://www.willemhartman.nl http://www.hadesign.nl http://www.backtomusicevents.nl http://www.houseofwax.nl http://www.houseofwax.nl https://www.cowinter.com
Ota yhteyttä
canada goose outlet canada goose schweiz http://www.osoja.ch canada goose outlet http://www.familienboerse.ch canada goose schweiz http://www.wellnessfun.ch canada goose schweiz canada goose outlet canada goose sale canada goose outlet http://www.bloemenscheepstra.nl canada goose jassen

Constra - neuvottelutaidon kouluttaja ja asiantuntija

Lue lisää »
26.10.2016 | Ajankohtaista

Paikallinen sopiminen lisääntyy – Constra vahvistaa työehtoneuvottelujen osaamistaan

Constran perustajakaksikko Kalle Siira (VTT) ja Tuomas Tahvanainen (FM) syventävät työmarkkinaneuvottelujen osaamistaan Ivy League -yliopisto Cornellissa New Yorkissa joulukuun alussa.

Vuonna 1945 perustettu Cornellin The School of Industrial and Labor Relations (ILR) oli maailman ensimmäinen työelämän haasteisiin yliopistotason oppia tarjoava laitos ja on edelleen yksi maailman johtavista työmarkkinasuhteiden instituuteista.

Neuvottelutaitojen merkitys työpaikoilla kasvussa

Niin työnantaja– kuin palkansaajaliitotkin ovat todenneet paikallisen sopimisen lisääntyvän merkittävästi tulevina vuosina. Myös hallituksen kilpailukykysopimuksessa on linjattu, että ”Sopimuksessa pyritään edistämään paikallista sopimista työ- ja virkaehtosopimusten kautta.” Näin etenkin luottamushenkilöiden, työsuojeluvaltuutettujen ja alueyhdistysten johdon merkitys työehtojen menestyksekkäässä neuvottelussa korostuu entisestään.

Constra työskentelee jatkuvasti ammattiliittojen ja yksityisten yritysten kanssa neuvotteluvalmiuksien ja avainhenkilöiden neuvottelutaitojen kehittämiseksi. Cornellin opit vahvistavat entisestään Constran asiantuntemusta etenkin työmarkkinaympäristössä käytävistä neuvotteluista ja neuvottelutaitojen kehittämisestä.