Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/kc.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs3/46/constraf/public_html/wp-content/themes/constra2013/header.php on line 31
Ota yhteyttä

Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/mk.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs3/46/constraf/public_html/wp-content/themes/constra2013/header.php on line 95

Constra - neuvottelutaidon kouluttaja ja asiantuntija

Lue lisää »

Avoimet koulutukset

Keskitymme tällä hetkellä tekemisemme organisaatiokohtaisiin, räätälöityihin koulutuksiin ja valmennuksiin, minkä takia avoimia koulutuksia ei ole aikataulutettu Constran kalenteriin. Pidämme kuitenkin aistimme virkeinä ja järjestämme tilanteen mukaan avoimia koulutuksia, kun aika on sille otollinen.

Haastavien keskustelujen koulutuksia järjestämme yhteistyössä Sijoitusakatemian kanssa. Katso heidän koulutuskalenteristaan seuraavan ”Win-Win Keskustelija” -koulutuksen ajankohta:

Sijoitusakatemian etusivu

Lisätietoja Constran koulutuksista saa Kalle Siiralta (sähköpostitse: kalle.siira@constra.fi tai puhelimitse: 050 414 3095).