Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/kc.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs3/46/constraf/public_html/wp-content/themes/constra2013/header.php on line 31
Ota yhteyttä

Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/mk.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs3/46/constraf/public_html/wp-content/themes/constra2013/header.php on line 95

Constra - neuvottelutaidon kouluttaja ja asiantuntija

Lue lisää »

Yksilön valmennusohjelmat

Constran yksilöille suunnatut palvelut keskittyvät johtajien, asiantuntijoiden tai avainhenkilöiden kehittämiseen räätälöidyn valmennusohjelman avulla.

Valmennusohjelmissa panostetaan käytännön mallien harjoittelemiseen ja käytöksen todelliseen muuttamiseen. Constran kokemuksen mukaan osallistujaa palvelee parhaiten prosessi, jossa valmennustapahtumat ovat kestoltaan lyhyempiä ja joissa hän saa paljon harjoitusta ja palautetta.

Constra on erikoistunut yritysten ja sen avainhenkilöiden kehittämiseen yrityselämän haastavimmissa tilanteissa kuten kriisit, konfliktit ja kriittiset mediakohtaamiset.


Asiakas-caseja / Yksilön valmennusohjelmat


Esiintymisvarmuutta pörssiyrityksen toimitusjohtajalle
+

Suomalaisen pörssiyrityksen toimitusjohtaja kaipasi esiintymisvarmuutta erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Pörssiyhtiön johtajana hänelle tuli viikoittain eteen tärkeitä esiintymistilanteita: sisäiset infotilaisuudet, seminaariesiintymiset, median kohtaamiset ja julkiset paneelikeskustelut. Suurimman osan tilanteista hän hallitsi hyvin, mutta koki, ettei ollut kovin luonteva eikä saanut yleisöä mukaan toivotulla tavalla.

Toimitusjohtajalle räätälöitiin neljästä lyhyestä tapaamisesta koostuva, noin puoli vuotta kestänyt valmennuskokonaisuus. Toimitusjohtaja ja viestintäjohtaja kokivat tapaamiset erittäin hyödyllisiksi ja hyvin käytetyksi ajaksi, koska tapaamisissa toimitusjohtajaa sparrattiin johonkin oikeaan tulossa olevaan esiintymistilanteeseen.

Kiinteistöyhtiön johtaja aluelehden silmätikkuna
+

Kiinteistösijoitukseen erikoistuneen yhtiön uusi johtaja halusi valmistautua etenkin alueellisten lehtien ja toimittajien hankaliin kohtaamisiin.

Yritys oli aloittamassa paikallisesti merkittävän rakennuksen massiivista remontointia, mihin paikalliset asukkaat ja media suhtautuivat hyvin kriittisesti. Rakennustyöt vaikuttaisivat myös voimakkaasti kyseisen alueen liikennevirtoihin remontin aikana ja sen jälkeen.

Uusi johtaja sai jatkuvasti yhteydenottoja paikalliselta lehdeltä, ja koki, että kaipaisi varmuutta ja työkaluja etenkin kriittisiin median kohtaamisiin. Hänellä ei ollut aikaisemmasta työstään juurikaan mediakokemusta eikä hän ollut saanut mediakoulutusta aiemmin.

Johtajalle rakennettiin moniosainen mediavalmennus, jossa hänet perehdytettiin asteittain median toimintatapojen ymmärtämiseen ja hankalien mediakohtaamisten hallitsemiseen.