Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/kc.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs3/46/constraf/public_html/wp-content/themes/constra2013/header.php on line 31
Ota yhteyttä

Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/mk.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs3/46/constraf/public_html/wp-content/themes/constra2013/header.php on line 95

Constra - neuvottelutaidon kouluttaja ja asiantuntija

Lue lisää »
12.8.2015 | Ajankohtaista

Vahvat jäät® – Mediaesiintymisen Bootcamp pe 18.12. 2015

Vuoden 2015 viimeinen Vahvat jäät® – Mediaesiintymisen Bootcamp järjestetään Helsingin keskustassa perjantaina 18.12. klo 9-16.

Mistä kyse?

Kyseessä on intensiivinen, käytännön tekemiseen perustuva valmennus, jonka tarkoituksena on nostaa kunkin osallistujan henkilökohtaisia valmiuksia median kohtaamisissa (huolimatta lähtötasosta). Valmennus sopii erinomaisesti asiantuntijoille, johtohenkilöille ja viestintäihmisille. Aikaisemmissa valmennuksissamme on ollut mukana mm. yritysten johtohenkilöitä, virastojen pääjohtajia, viestintäjohtoa, yksittäisiä asiantuntijoita ja eri organisaatioiden viestintäpäivystyksessä olevia ihmisiä.

Osallistujien kokemuksia

”Koulutuksessa parasta oli tiivis tahti ja se, että pääsi harjoittelemaan tosi toimissa. Ammattitaitoisia ja osaavia kouluttajia.”

”Haastattelutilanteiden harjoittelut olivat hyödyllisiä. Oli opettavaista nähdä omaa esiintymistä videoituna sekä analysoida omaa ja muiden esiintymistä. Hyvä, että tähän puoleen panostettiin paljon.”

”Kipukohtiin oli perehdytty hyvin etukäteen. Tämä koulutus antoi paljon eväitä ja ajatuksia siitä, miten opittuja asioita voi soveltaa laajemminkin omassa työssä.”

Palautekyselyissä koulutuksen hyödyllisyys on saanut keskiarvon 4,8 asteikolla yhdestä viiteen.

Miten toteutetaan?

Ennen valmennusta osallistujat saavat ennakkotehtävän, jonka pohjalta he valmistautuvat valmennuspäivään.

Valmennuksessa keskitytään seuraaviin pääteemoihin:

  • Haastattelutilanteeseen valmistautuminen
  • Oman viestin läpivieminen (toimiva vs. perinteinen tapa)
  • Kriittisten ja hankalien kysymysten käsittely
  • Ymmärrys toimittajien ja median toiminnasta
  • Henkilökohtaiset vahvuudet ja kehitysalueet

Valmennuksen jälkeen kukin osallistuja käy erillisen, tunnin mittaisen palautekeskustelun, jossa käydään läpi henkilökohtaiset kehittymis- ja vahvuusalueet sekä haastatteluteemat, joista osallistuja haluaa puhua luottamuksellisesti. Erillinen palautekeskustelu käydään kunkin osallistujan kanssa erikseen sovittavana ajankohtana.

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Constran perustajaosakkaat Kalle Siira ja Tuomas Tahvanainen.

Kalle Siira (VVT, MA) on yritysviestinnän asiantuntija, joka on sparrannut useita suomalaisyrityksiä ja niiden avainhenkilöitä strategisessa viestinnässä, akuuteissa mediatilanteissa ja hankalissa neuvotteluissa. Kalle väitteli organisaatioviestinnästä Helsingin yliopistolla marraskuussa 2013. Hän on toiminut aiemmin ankkurin, reportterin ja uutispäällikön rooleissa MTV3:lla.

Tuomas Tahvanainen (FM) on yritys- ja mediaviestinnän ammattilainen, joka on valmentanut lukuisten suomalaisorganisaatioiden avainhenkilöitä mediasuhteissa ja neuvottelutaidoissa. Tahvanainen on työskennellyt uutisankkurina, uutispäällikkönä, juontajana ja toimittajana mm. MTV3:lla ja YLE:llä.

Mitä maksaa?

790 euroa ( + alv. 24 %)
Hinta sisältää koulutusmateriaalit ja tarjoilut (kahvit, lounas)

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutuksiin sähköpostilla osoitteeseen kalle.siira@constra.fi tai 050 414 3095
Viimeinen ilmoittautumispäivä 4.12. 2015.

Tyytyväisyystakuu

Osallistuminen on riskitöntä, sillä annamme koulutukselle myös tyytyväisyystakuun. Eli rahat saa takaisin, jos koulutukseen ei ole tyytyväinen.

Peruutus- ja muutosehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutukset sähköpostitse. Ilmoittautumisen voi peruuttaa ilman kuluja viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta. Tämän jälkeen laskutamme peruutuskuluina 300 euroa + alv 24 %. Jos osallistuja jättää tulematta koulutukseen ilman asianmukaista ilmoitusta, laskutamme asiakkaalta täyden hinnan. Koulutuspaikan voi luovuttaa myös kollegalle ilman veloitusta kolme arkipäivää ennen koulutusta. Asiakkaan pitää ilmoittaa tästä Constralle sähköpostitse.