Ota meihin yhteyttä

Constra Group Oy

Laivanvarustajankatu 2 D

00140 Helsinki

info@constra.fi

Sijaintimme

Laivanvarustajankatu 2 D
00140 Helsinki

Sijaintimme

Laivanvarustajankatu 2, 00140 Helsinki, Finland

Lähetä meille viestiä

  [recaptcha]

  Asiantuntijamme

  Kalle Siira, VTT


  Toimitusjohtaja, partneri
  kalle.siira@constra.fi
  050 414 3095

  Kalle on vaativan vuorovaikutuksen asiantuntija ja toinen yhtiön perustajista. 

  Hänen osaamisensa pohjautuu vahvaan käytännön ja teorian yhdistämiseen. Hän on julkaissut tutkimuksiaan viestinnän ja johtamisen kansainvälisissä julkaisuissa ja väitteli organisaatioiden konfliktinhallinnasta Helsingin yliopiston viestinnän oppiaineessa vuonna 2013. Hän toimi myös pitkään MTV3:n uutisissa toimittajana, uutispäällikkönä ja tv-tuottajana, mutta veri veti tutkimuksen ja yritysten kehittämisen pariin. Kalle on konsultoinut ja sparrannut ylintä johtoa, asiantuntijoita ja avainhenkilöitä merkittävissä suomalaisorganisaatioissa niin yksityisellä, julkisella kuin järjestösektorillakin. Kalle on syventänyt osaamistaan Harvardin yliopiston neuvotteluinstituutissaCornellin yliopiston työmarkkinasuhteiden instituutissa ja University of Southern California:ssa Los Angelesissa.  

  Tuomas Tahvanainen, FM 

  Partneri
  tuomas.tahvanainen@constra.fi

  Tuomas on vaativan vuorovaikutuksen ammattilainen ja toinen yhtiön perustajista. 

  Hänen erikoisosaamistaan ovat yrityselämän vaikeat neuvottelut ja median vaativat viestintätilanteetjoka on valmentanut suurten suomalais– ja kv-yhtiöiden avainhenkilöitä esiintymisessä, neuvotteluissa ja mediasuhteissa. Helsingin yliopistolla kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen maisteriohjelmasta valmistunut Tuomas uskoo vahvasti akateemisen osaamisen soveltamiseen työelämän käytäntöihin. Tuomas on käynyt täydentämässä neuvotteluoppejaan Harvardin yliopiston Neuvotteluinstituutissa sekä Cornellin yliopiston työmarkkinasuhteiden instituutissa. Tuomas aloitti varsinaisen työuransa työskentelemällä USA:n opintojensa jälkeen New York Times Corporationissa toimittajana. Sen jälkeen hän on työskennellyt suurissa suomalaisissa mediataloissa kuten MTV3, YLE, Nelonen ja Canal Plus. 

  Mark Young, PhD 

  Neuvottelun ja konfliktinhallinnan asiantuntija 

  Mark A. Young (fil.tri) on yhdysvaltalais-saksalainen asiantuntija ja kouluttaja, joka on erikoistunut neuvottelutaitojen kehittämiseen. 

  Markin käytännön neuvottelukokemus kumpuaa omasta työurasta organisaatioissa kuten McKinsey & Company, Chase Manhattan Bank, Price Waterhouse Corporate Finance ja USA:n kauppaministeriö. Työurallaan hän oli mukana neuvottelemassa yritysten rahoituksesta, fuusioista, yritysostoista ja julkisten palvelujen yksityistämisestä Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Mark uskoo vahvasti pelien ja harjoituksen voimaan käytännön neuvottelutaitojen kehittämisessä. Mark on filosofian tohtori Humboldtin yliopistosta Berliinistä, ja on julkaissut kaksi kirjaa, Rational Games ja Negotiating the good life.Mark opettaa yksityisen yliopiston ESMT:n (European School of Management and Technology) MBA-ohjelmassa Saksassa, ja on syventänyt asiantuntemustaan Harvardin yliopistossa Visiting Fellow –tutkijana. Mark on Constran läheinen yhteistyökumppani yrityksensä Rational Games Inc.:in kautta. 

  Petro Poutanen, VTT

  Petro Poutanen on viestinnästä väitellyt valtiotieteiden tohtori ja kokenut viestinnän ja vaikuttavuuden asiantuntija. Hän valmentaa mm. johdon ja asiantuntijoiden viestintä- ja vaikuttamistaitoja ja sosiaalisen median käyttöä.  Hän on julkaissut opaskirjan asiantuntijaviestinnästä digitaalisissa kanavissa ja tietokirjan työelämän luovuudesta. Petro työskentelee tutkimuksen vaikuttavuutta edistävän säätiön toimitusjohtajana.

  Nina Rahkola 

  Nina Rahkola on perinteisen ja uuden median asiantuntija, jolla vuosikymmenen kokemus toimittajana muun muassa MTV Uutisissa, Huomenta Suomessa, Say What -dokumenttiohjelmien sarjassa ja Studio-ohjelmasta.  

  Toimittajan tehtävien lisäksi hän on kouluttanut useita eri elinkeinoelämän ja julkisen sektorin toimijoita mediakohtaamisiin sekä haastattelutilanteisiin.  

  Nina on auttanut asiakkaita muun muassa luontevassa ja vakuuttavassa esiintymisessä, viestin kirkastamisessapaineistetussa haastattelutilanteessa toimimista sekä sosiaalisessa mediassa vaikuttamisessa. 

  Christina Forssellekonomi 

  Christina Forssell on kansainvälisesti sertifioitu coach (PCC), jolla on yli 12 vuoden kokemus johtotehtävissä toimivien coachingista ja valmentamisesta yksilö-, ryhmä- ja tiimitasoilla.  

  Christina on auttanut liike-elämän johtoa ja avainhenkilöstöä sekä huippu-urheilijoita muun muassa itsen/mielen johtamisessa, valmentavassa johtamisessa, coaching-taidoissahyvinvoinnissa ja esiintymisjännityksestä selviämisessä 

  Christina on kirjoittanut kaksi kirjaa henkisestä valmentautumisesta ja coachingista. Hän on myös itse entinen maajoukkuetason jalkapalloilija. 

  Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää